Informatii Utile

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre! In cazul in care doriti sa ne deveniti client, trebuie sa cunoasteti urmatoarele aspecte:

  • Stim cat sunteti de nerabdatori pentru a intra in posesia centralei dorite. Facem eforturi mari pentru a asigura stocuri, insa datorita varietatii produselor pe care le oferim ne este greu sa le previzionam. Asadar, va rugam sa ne contactati de fiecare data inainte de a efectua o comanda, pentru a va comunica termenul de livrare. De regula, acesta nu depaseste 2-3 saptamani.
  • Transportul centralelor pe tot teritoriul Romaniei este asigurat de catre noi, in mod gratuit. 
  • In momentul in care efectuati o comanda, va vom contacta telefonic pentru a stabili detaliile platii. Daca produsul se afla in stoc, el va trebui platit integral inainte de expediere. Desigur, putem opta si pe o varianta de plata ramburs. Insa in cazul in care produsul va fi adus la comanda, va vom solicita plata unui avans (de regula 50%, insa si acesta va fi stabilit de comun acord). Plata facturii proforme poate fi efectuata prin ordin de plata sau prin depunere la casieria bancii. De asemenea, este posibilia si plata direct pe site, cu cardul, tranzactia fiind una securizata. 
  • Avem parteneri in majoritatea zonelor din tara care se pot ocupa de montajul centralei dvs. Insa, daca doriti, putem colabora si cu instalatorul dvs personal in vederea montajului. Ii vom oferi toata asistenta tehnica necesara pentru a efectua montajul in mod corespunzator. 
  • In momentul in care montajul centralei este definitivat, prima pornire va fi efectuata de o persoana agreata si scolarizata de catre noi, astfel incat dvs sa beneficiati de garantia echipamentelor. La momentul respectiv se vor efectua toate legaturile electrice si electronice in interiorul centralei, se vor face prima pornire si reglajele necesare unei bune functionari, apoi veti fi instruit in vederea operarii. Toate acestea sunt de asemenea gratuite. 
  • Toate centralele beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni, indiferent daca sunteti persoana fizica sau juridica. Perioada de garantie intra in vigoare de la prima pornire.