Despre Noi

Custom Technologies SRL este o societate cu capital privat românesc, specializată în distribuția centralelor termice pe bază de peleți și biomasă.

Obiectivul nostru este cel de a deveni principalul furnizor de echipamente pentru producerea agentului termic utilizând energie regenerabilă: centrale peleți, centrale mixte lemn-peleți, cazane biomasă, sobe peleți, generatoare de aer cald și cazane industriale. Pentru a atinge acest obiectiv, am luat o serie de măsuri concrete care să ne diferențieze în mod decisiv față de concurență:

  • Avem personal cu experiență de aproape 10 ani în distribuția și mentenanța centralelor cu peleți și biomasă. Aceste centrale, având un grad superior de automatizare comparativ cu alte centrale pentru încălzire, necesită cunoștințe specializate în domeniu.
  • Asigurăm atât vânzarea, cât și punerea în funcțiune, service-ul în perioada de garanție și post-garanție.
  • Vă oferim echipamente de încălzire pentru care garantăm calitatea și buna funcționare. Acestea provin de la producători consacrați de centrale pe bază de biomasă sau peleți. Piața este invadată de produse de o calitate îndoielnică, ce provin fie de la producători mediocri, fie de la producători specializați pe alte tipuri de centrale, cu lemn ori cu gaze, iar produsele acestora sunt cel mult adaptate să funcționeze cu peleți și nu ating performanțele sau fiabilitatea centralelor dedicate, provenite de la producători cu experiență îndelungată în fabricarea acestora.
  • Suntem prezenti cu puncte de lucru in Iasi si Bucuresti. 
  • Avem parteneri pentru distributie, service sau montaj in majoritatea zonelor din Romania.